A-LAGET

Trener: Frank Hellevik

Assistent: Petter Pettersen

Alle henvendelser om prøvespill rettes mot leder på Hellevikfrank@gmail.com

Treningstider: 

Mandag: 17.00

Onsdag: 20.30

Torsdag: 20.30

(Onsdag og torsdag varierer fra uke til uke)

 

For spørsmål om treningstider, ta kontakt med Frank.

Baune sitt herrelag er et ungt lag med en herlig blanding av god fysikk, masse trøkk, tekniske spillere og en enorm løpskraft. Det er et lag med spillere fra lokalmiljøet Landås og omegn, samt studenter som er kommet til Bergen fra utenbys.

Nå i korona er treningene blitt litt annerledes enn de var før viruset brøt ut, men det hindrer dem ikke fra å ha gode, solide treningsøkter, som ledes av hovedtreneren til A-laget, Frank Hellevik og de to hjelpetrenerne, Petter Pettersen og Tina Bjørgen. På fotballtreningene er det mye fokus på tekniske øvelser, diverse pasnings- og skyteøvelser, og en del konkurranser. Dette synes spillere er kjempekjekt, men gleder seg også mye til de kan spille kamp igjen på trening.

Til tross for koronasituasjonen i Norge, så er lagmoralen der den alltid har vært, om ikke bedre, nemlig på topp. Spillerne gleder seg til hver trening, og kan ikke vente til sesongen sparkes i gang. Ambisjonene for Baune sitt herrelag er å være med og kjempe i toppen fra første kamp til siste kamp, med det håp og den tro om at de også vil kunne klare å rykke opp til 4. divisjon.