top of page

JUNIORLAGET

LITT OM JUNIORLAGET

Trenere:

Vidar Sjo - 932 97 467

Staale Raadal - 402 09 240

Treningstider (under Covid-19):
Mandag: 21:15-22:00
Onsdag: 18:45-19:30

Baune sitt juniorlag er et fotballag fylt med glade, energirike spillere som har fotballtreningene som dagens høydepunkt.

Spillergruppen består spillere født i årskullet 2001, 2002 og 2001, samt noen hospitanter fra 2004.

Mange av spillerne på laget er nye dette året og klar for at korona skal forsvinne slik at sesongen kan sparkes i gang.
Juniorlaget gikk fra å være et lag som akkurat var nok spillere til kamp med hjelp av mange hospitanter fra de yngre årskullene, til å nå kunne stille på kamp med en bred tropp og bygge konkurranse om plassene på banen. Spillerne har en lagmoral uten like der flesteparten har kjent hverandre over lang tid og bygget gode relasjoner, dette medfører til at det alltid er gøy å dra på fotballtrening uansett om det skulle være intens løping eller terping på skudd som står på agendaen.

baune%20juniorlag_edited.jpg

Ambisjonene til laget er ikke verre enn å rykke opp til 1.div igjen der de var for 2 sesonger
siden, og planen for å klare det har de allerede lagt, nemlig å vinne flest mulige kamper og ha det dødsgøy underveis.

Hele koronasituasjonen har jo ført til en del restriksjoner på treningene, som blant annet ingen fysisk kontant og et maks antall spillere i en gruppe på trening. I utgangspunktet har juniorlaget to trenere, Vidar og Staale, men på noen treninger har de fått hjelp av en tidligere trener i klubben til å trene en tredje gruppe. På grunn av restriksjonene er det blitt mye fokus
på skudd og teknikk, noe som spillerne selv elsker, spesielt skuddtreningene, og heldigvis er to av de nye spillerne keepere av høyt kaliber noe som hever skuddtreningene mye.

bottom of page