top of page
  • Forfatterens bildeBaune

Bruk av løperhjul på kunstgressbanene

Oppdatert: 22. okt. 2022

Bergen kommune v/Etat for idrett har den siste tiden fått flere henvendelser fra fotballklubber i kommunen, som mistenker at kunstgressbaner er gjenstand for uvøren bruk av el-løperhjul.


Uvettig bruk av løperhjul på kunstgressbanen kan i ytterste konsekvens medføre åpne sår og skader i kunstgresset. Dette vil både gå utover brukerne og deres sikkerhet, og vil også kunne medføre store kostnader ved reparasjon eller eventuelt skifte av dekke.


Vi oppfordrer derfor alle fotballklubbene i Bergen kommune om å følge litt ekstra med på sin hjemmebane i tiden fremover. Ta gjerne en prat med klubbens medlemmer, slik at flere har søkelys på å forebygge dette i tiden fremover til beste for bruken av anleggene.


Etat for idrett har også vært i kontakt med utleieselskapene, for å få dem til å sette el-løperhjulene ut av drift på kunstgressbanene. Tilbakemeldingen vi har fått er at dette nødvendigvis vil ta litt tid før GPS-innstillingen er endret. Fortsatt vil det også kunne være utfordringer med private el-løperhjul.


Hvis det oppstår skader i kunstgresset, bes dere kontakte vår driftsavdeling v/driftssjef Per Fedje (per.fedje@bergen.kommune.no).

Vi ser frem til full aktivitet på banene igjen utover høsten, og ønsker lykke til med siste del av sesongen.


Mvh vennlig hilsen


Torbjørn Iversen

Direktør, Etat for idrett

Byrådsavdeling for barnehage, skole og idrett

87 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page