• tomasmidtvik

Program for Landåsbanen og bruk av Landåshallen

Høstens program for Landåsbanen finner du her:

https://www.fotball.no/fotballdata/anlegg/hjem/?fiksId=10559


Viktig informasjon angående bruk av Landåshallen

Vi i Baune bruker ikke Landåshallen mye, men vi bruker fasilitetene der som garderober,

toaletter, møterom etc. Garderober er for øvrig stengt på grunn av Covid-19. For at vi skal

kunne fortsette å bruke disse fasilitetene i hallen, så er det viktig at vi husker på retningslinjene regjeringen har gått ut med.

Det er kommet tilbakemeldinger om at brukere av Landåshallen ikke er gode nok til å sprite

hender samt holde avstand inne i hallen. Alle som bruker Landåshallen skal sprite hender når

de går inn i hallen og når de går ut av hallen, selv når det bare er et kjapt besøk på toalettet for å drikke litt vann eller fylle på flasken. Det er forståelig at det av og til kan skje en glipp, men prøv så godt dere kan å ha disse to punktene i bakhodet når dere skal bruke hallen: Sprit hendene med desinfeksjon som står rett innenfor inngangen, og hold avstand mellom

hverandre.


Åpen hall om søndagene

Etat for idrett besluttet 18. august at det ikke er mulig å gjennomføre Åpen hall om søndagene i 2020. Vi kan ikke gjøre annet enn å føye oss etter det og ikke arrangere Åpen hall. Vi ønsker ikke å bidra til samling av grupper på den måten, og ser at det kan bli svært vanskelig å overholde smittevernreglene.

Vi i Baune er selvfølgelig svært lei oss for at vi ikke kan ha dette tilbudet for barn og unge, men så lenge vi ikke kan gjennomføre det på en forsvarlig måte så har vi ikke noe annet valg enn å avlyse. Etat for idrett vil ta en ny vurdering i november for å se om det lar seg gjøre å arrangere Åpen hall på en forsvarlig måte.

99 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle