top of page
  • Forfatterens bildeBaune

Ulriken opp og Grieg oppstemten opp 2023

Oppdatert: 22. jan.Det er nå åpnet for påmelding til Ulriken og Grieg oppstemten opp som er 20.05.2023

Alle medlemmer i Baune kan få løpe gratis og man melder man melder seg på i nettsiden www.ulrikenopp.no med koden: Baune100, og man må være obs på at løypene i år er nye da det er et helt nytt konsept.


Løypetrasé Montana Classic (Mosjon og Trim)

Starten går fra Montana (grusbanen) og mål er på Ulriken’s topp på 605 meter moh. Startområdet er på ca 200 meter moh, slik at høydeforskjellen er ca 405 meter og løypedistansen er oppmålt til ca 1760 meter. Løypen starter på grus (Montana), og like etter start kommer en bakke som flater ut i en slakk oppoverbakke. Etter omlag 500 meter blir det mer kupert og sterkere stigning. Etter elven/røret så følges gamle traseen opp til store steinen. Derfra og helt til toppen skal man løpe opp trappene («Oppstemten»).

MOSJON MED TID starter fra Montana klokken 12:00.


Løypetrase “Drevelin Stormfuglen Trail” (Konkurranseklasser)

Start fra Montana (grusbanen). Grusveg opp mot “Store steinen” der det tas til HØYRE. Videre mot Perabu som passeres på vestsiden og opp over kammen på Landåsfjellet. Så går løypen forbi Baunehytten (ved Nubbevann) og det løpes nedover igjen mot Perabu som denne gang passeres på østsiden. Videre bærer det oppoverbakke på gammel steinlagt trase opp mot Lorthaugen. Så vender løypen nordover og opp til STORMFUGLEN (en eldre hytte som tidligere het Leahytten). Da gjenstår bare siste etappe bort mot Ulriksmasten og målgang på samme sted som alle andre løyper ULRIKEN OPP

57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page