• tomasmidtvik

Valg av styremedlemmer

Oppdatert: mars 26Det er snart valg av styremedlemmer i Sportsklubben Baune. I 2021 ønsker vi nye personer inn i styret. I den anledning ønsker vi kontakt med engasjerte foreldre som ønsker å være med å påvirke hverdagen til alle de flotte menneskene som bor på Landås.

SK Baune holder til i hjertet av Landås. Vi er en klubb som tilbyr et godt og trygt miljø for barn, ungdom og voksne. Her er alle velkommen til å spille fotball, og vi er opptatt av å skape trivsel på og utenfor fotballbanen. I 2020 fikk vi en ny flott 11-erbane med garderobeanlegg i Landåssvingen. Dette er et resultat av mange års innsats fra styret i SK Baune. Vi gleder oss nå til å bygge videre på dette og ser frem til mange gode opplevelser både på og rundt Baunebanen. Vi i SK Baune samarbeider også med andre krefter i bydelen for å bygge et godt nærmiljø.

Er du den rette personen vi leter etter? Er du positiv, engasjert, løsningsorientert og liker å påvirke og bygge gode relasjoner i nærmiljøet? Da er du den vi ønsker og ha med på laget! Ta kontakt med SK Baune på e-post post@baune.no eller valgkomitéen ved Wenche Håvik (wenche.haavik@yahoo.no) og Hilde Elise Heldal (hiheldal@online.no).

36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Gladnyhet!

Dagens gladnyhet er at etter 16. april så er det tillatt med treningskamper! Det er også kommet frem til at all bruk av kunsten etter kl 16 går helt fint. Dette vil ikke forstyrre eller være i veien f

Alle i Baune

1) vær obs på kampen nedenfor søndag 11. april kl.18 med 2009 gjengen 2) vær også obs på at G 2007 spiller søndag den 18. april kl.13 begge på nye Baunebanen, minner igjen om at kommunen har varslet a