• tomasmidtvik

Valg av styremedlemmer

Oppdatert: 26. mar. 2021Det er snart valg av styremedlemmer i Sportsklubben Baune. I 2021 ønsker vi nye personer inn i styret. I den anledning ønsker vi kontakt med engasjerte foreldre som ønsker å være med å påvirke hverdagen til alle de flotte menneskene som bor på Landås.

SK Baune holder til i hjertet av Landås. Vi er en klubb som tilbyr et godt og trygt miljø for barn, ungdom og voksne. Her er alle velkommen til å spille fotball, og vi er opptatt av å skape trivsel på og utenfor fotballbanen. I 2020 fikk vi en ny flott 11-erbane med garderobeanlegg i Landåssvingen. Dette er et resultat av mange års innsats fra styret i SK Baune. Vi gleder oss nå til å bygge videre på dette og ser frem til mange gode opplevelser både på og rundt Baunebanen. Vi i SK Baune samarbeider også med andre krefter i bydelen for å bygge et godt nærmiljø.

Er du den rette personen vi leter etter? Er du positiv, engasjert, løsningsorientert og liker å påvirke og bygge gode relasjoner i nærmiljøet? Da er du den vi ønsker og ha med på laget! Ta kontakt med SK Baune på e-post post@baune.no eller valgkomitéen ved Wenche Håvik (wenche.haavik@yahoo.no) og Hilde Elise Heldal (hiheldal@online.no).

62 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle