• tomasmidtvik

Vi har fått nye A-lagstrenere!

Oppdatert: 13. des. 2020


SK Baune har avtalt at Eirik Espe Stensvand (29 år), opprinnelig fra Leikanger i Sogn og Vegard Espedal (30 år), opprinnelig fra Ålgård, blir nye trenere for Baunes A-lag i 5. div. (etter 4 år med Frank Hellevik ved roret sammen med Petter J. Pettersen og Tina Bjørgen, takk for deres flotte arbeid)

Vegard var med for 10 år siden å starte opp Baunes 2.lag som sist sesong spilte i 6.div og som kvalifiserte seg for opprykk i 5.div. og han har vært med å gjøre en super jobb med laget i alle de årene. Eirik kom med fra 2013 og de siste sesongene har de samarbeidet godt som trenere for Baunes 2.lag.

Begge er motiverte for å trene Baunes A-lag og har ambisjoner som trenere og for at Baune fortsatt skal utvikle og hevde seg som et godt lag og med et godt miljø, begge bor i nærheten i søndre bydel.

Straks Koronarestriksjonene endres slik at det blir tillatt å møtes og å trene ønsker styre og nye trenere å samle alle våre aktuelle spillere slik at våre nye trenere kan bli presentert nærmere for hverandre.


Med vennlig hilsen

Styret i Baune

127 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Gladnyhet!

Dagens gladnyhet er at etter 16. april så er det tillatt med treningskamper! Det er også kommet frem til at all bruk av kunsten etter kl 16 går helt fint. Dette vil ikke forstyrre eller være i veien f

Alle i Baune

1) vær obs på kampen nedenfor søndag 11. april kl.18 med 2009 gjengen 2) vær også obs på at G 2007 spiller søndag den 18. april kl.13 begge på nye Baunebanen, minner igjen om at kommunen har varslet a