• tomasmidtvik

Vi har fått nye A-lagstrenere!

Oppdatert: 13. des. 2020


SK Baune har avtalt at Eirik Espe Stensvand (29 år), opprinnelig fra Leikanger i Sogn og Vegard Espedal (30 år), opprinnelig fra Ålgård, blir nye trenere for Baunes A-lag i 5. div. (etter 4 år med Frank Hellevik ved roret sammen med Petter J. Pettersen og Tina Bjørgen, takk for deres flotte arbeid)

Vegard var med for 10 år siden å starte opp Baunes 2.lag som sist sesong spilte i 6.div og som kvalifiserte seg for opprykk i 5.div. og han har vært med å gjøre en super jobb med laget i alle de årene. Eirik kom med fra 2013 og de siste sesongene har de samarbeidet godt som trenere for Baunes 2.lag.

Begge er motiverte for å trene Baunes A-lag og har ambisjoner som trenere og for at Baune fortsatt skal utvikle og hevde seg som et godt lag og med et godt miljø, begge bor i nærheten i søndre bydel.

Straks Koronarestriksjonene endres slik at det blir tillatt å møtes og å trene ønsker styre og nye trenere å samle alle våre aktuelle spillere slik at våre nye trenere kan bli presentert nærmere for hverandre.


Med vennlig hilsen

Styret i Baune

119 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Alle i Baune

1) vær obs på kampen nedenfor søndag 11. april kl.18 med 2009 gjengen 2) vær også obs på at G 2007 spiller søndag den 18. april kl.13 begge på nye Baunebanen, minner igjen om at kommunen har varslet a

© 2023 av Sportsklubben Baune

  • Black Facebook Icon